Gamma productes

Fa 50 anys que som distribuïdors de begudes i de productes d’alimentació, en concret, pel sector de l’hostaleria. Aquest temps ens ha fet guanyar l’experiència i coneixements necessaris per adaptar-nos a les tendències de consum que van sorgint en aquest mercat. Per això, treballem diàriament, per oferir-te una gamma de productes completa i variada que s’adeqüi a les característiques del teu negoci.

Tot i que la nostra principal especialitat són tot tipus de begudes (aigües, vins, refrescos, caves, cerveses, licors o cafès), també tenim una acurada selecció d’alimentació, cafeteria i productes de neteja pel teu establiment. Cada mes renovem l’oferta amb promocions especials però sempre tenint en compte poder-les oferir amb la millor qualitat i el bon tracte que et mereixes.

Ens fa feliços ser distribuïdors oficials de marques com Coca-Cola, Heineken, Vichy Catalan, ATO, Castell de Perelada i moltes d’altres. En els darrers anys, a més, hem incorporat altres gammes al nostre catàleg de productes: vins i caves (grup Peralada o Joan Sardà), cafès Venezia, alimentació, neteja i licors, superant a hores d’ara les 3.000 referències de producte.