Ens apassionen les coses ben fetes.

I així com per a nosaltres és essencial oferir-te un producte de qualitat també ho és donar-te un bon servei. Cada dia et lliurem els productes que ens hagis encomanat en 24 hores.

Som especialistes en productes d’hosteleria, per això en tot moment el nostre equip humà brindarà al teu negoci orientació i assessorament perquè els productes que et dispensem s’ajustin exactament al que vols oferir als teus clients.

Clients Satisfets

A més de la rapidesa, el bon tracte també caracteritza els nostres repartidors dels diferents punts de venda.
Perquè volem que el teu negoci creixi i els teus clients estiguin satisfets.

Proximitat
T’oferim la màxima proximitat.
Tindràs un comercial de total confiança a la teva disposició que 
et visitarà periòdicament perquè puguis fer la teva comanda amb total tranquil·litat. Així com per adequar-la a les teves necessitats, amb l’objectiu que puguis treure el màxim potencial dels productes que t’entreguem i que aquests siguin del gust dels teus clients.

Equip humà

Tota la nostra feina és possible gràcies al fet que comptem amb un equip humà de més de 30 persones talentoses i absolutament bolcades a la feina.

La nostra zona d’abast, Figueres i Alt Empordà, en especial les poblacions de costa, és un mercat local. Per això, la nostra empresa que s’ha fundat i crescut en aquesta terra té aquest caràcter familiar i proper, i coneixedor de la zona i els seus consumidors.

Qualitat, servei i flexibilitat per adaptar-nos a allò que necessites.


Des de 1986 Punset s’ubica al polígon industrial de Vilamalla, i compta amb unes instal•lacions de 5.000 m². Així mateix disposem d’una flota de més de 20 vehicles de distribució i comercials per donar cobertura a la comarca de l’Alt Empordà.

Vols treballar amb nosaltres?

Contacta’ns!