Qui som

Som més que un distribuïdor de begudes i productes d’alimentació. Creiem en els bons moments compartits al voltant d’una taula, amb la família, els amics i totes aquelles persones que estimem.

Perquè són aquests moments els que es recorden.

Per tenir una bona experiència i que aquesta sigui memorable gaudir dels aliments i les begudes és fonamental.

Fa 50 anys que treballem per crear una selecció de productes, diversa i extensa, que ompli el teu hotel, restaurant o cafeteria de bons moments compartits.

Punset és una empresa familiar

Ens agrada crear aquesta proximitat perquè Punset és una empresa familiar. Va ser el nostre avi, Carles Punset, qui el 1967 va començar a distribuir productes d’alimentació a domicili i a diversos establiments de Figueres. Després, junt amb el nostre pare, van obrir una petita bodega al carrer Tapis. Amb els anys el sector va canviar moltíssim i van haver d’adaptar-se i reorientar el negoci obrint-lo a nous horitzons.

Quan érem petits, als estius, ajudavem als nostres pares i a l’avi en el negoci. Des del 2004 hem pres però el seu relleu i ara som els dos fills, en Xavier i l’Albert, qui estem darrere de l’empresa junt amb un equip humà de més de 30 persones. En els últims anys, part dels treballadors de Punset s’han especialitzat en el sector cafeter i s’ha creat dins de l’empresa una divisió comercial independent dedicada en exclusiva a la distribució de café. 

Tot i el temps, l’esperit continua sent el mateix: ser més que un proveïdor de begudes i repartir també un servei de qualitat, bon tracte i grans moments per compartir.

Vols que els clients del teu establiment tinguin un bon record?

Et convidem a tastar alguns dels nostres productes destacats.